Bezorging

Vrijwel alle producten die u op Realistische Dildo Shop kunt vinden, worden direct uit voorraad geleverd. Dus een snelle en verzekerde levering is gegarandeerd. Besteld u vóór 22.00 uur en is het artikel op voorraad? Dan wordt de bestelde artikel de volgende dag bij u bezorgd.

bezorg momenten

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 40,00 betaald u geen verzendkosten.
Bij bestellingen onder de € 39,99 betaald u € 4,95 verzendkosten.

Verzendkosten (overige landen)
Bij Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland zijn de verzendkosten per bestelling € 10,00,

Discrete verzending

 Al uw bestellingen worden anoniem verstuurd. Als afzender op de sticker staat "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Verder staat er een instructie voor de postbode op dat hij alleen op uw adres mag afleveren en dus niet bij de buren.

Bezorging bij de buren?

Levering alleen op jouw adres (niet bij de buren)
Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.

Hoe ziet een pakketje van Realistische Dildo Shop eruit?
De naam Realistische Dildo Shop is niet zichtbaar op het pakketje.
Als afzender op de sticker staat "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Verder staat er een instructie voor de postbode op dat hij alleen op jouw adres mag afleveren en dus niet bij de buren.

PostNL Track & Trace

Binnen Nederland en België verzenden wij alle pakketten via PostNL. Wanneer je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de zogenaamde Track & Trace-code (ook wel 3S-code genoemd). Hiermee kun je de status van je pakket volgen via de website van PostNL.